Усик планує провести проміжний бій перед Джошуа в суперважкій вазі

Поділитися
Усик планує провести проміжний бій перед Джошуа в суперважкій вазі Усик може провести бій проти Уорда в якості підготовки до Джошуа © Укрінформ
Але спочатку український боксер повинен захистити титул абсолютного чемпіона світу у важкій вазі проти Тоні Беллью.

Менеджер українця Егіс Клімас повідомив про те, що перед можливим боєм з Ентоні Джошуа Олександр Усик може провести проміжний поєдинок проти іншого суперважкоатлета.

"Для початку потрібно остаточно домовитися про бій проти Беллью. Після цього ми постараємося організувати якийсь цікавий бій у суперважкій вазі без різкого стрибка в поєдинок одразу проти Джошуа", - цитує Клімаса видання WorldBoxingNews.

"Наприклад, нам відомо, що Андре Уорд хоче повернутися у важку вагу, і це цікавий бій для Усика, який може бути проведений у США. Якщо Саша вирішить перейти в суперважку вагу, то майже напевно проведе проміжний бій у цій вазі перед Джошуа", - повідомив Клімас.

Нагадаємо, після перемоги над Гассієвим Усик став лише четвертим боксером в історії, який зумів завоювати відразу чотири пояси. Крім нього таке досягнення підкорилося Джермейну Тейлору, Бернарду Хопкінсу і Теренсу Кроуфорду.

Усик став першим абсолютним чемпіоном з України і єдиним діючим абсолютним чемпіоном у професійному боксі.

У серпні британський боксер суперважкої ваги Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) заявив про домовленість з командою українця Олександра Усика про бій.

Раніше повідомлялося про те, що Джошуа може уникати бою проти Усика до березня 2020 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі