Усик нокаутував кубинця Родрігеса

Відео
Поділитися
Усик нокаутував кубинця Родрігеса Усик все ближче до чемпіонського титулу © vk.com
Український важковаговик здобув чергову дострокову перемогу.

Сьогодні, 12 грудня, в київському Палаці спорту інтерконтинентальний чемпіон світу за версією WBO Олександр Усик переміг нокаутом кубинця Педро Родрігеса.

Суперники розпочали поєдинок обережно, тому перші три раунди пройшли на рівних, але з кожною наступною хвилиною кубинця почали покидати сили, в результаті чого Усик почав все частіше попадати по корпусу і щелепі опонента. У п'ятому раунді у Родрігеса був розбитий ніс, а перед гонгом шостої трихвилинки гість Києва опинився в нокдауні. У сьомому раунді Усик продовжив бити суперника, а чергова серія бокових ударів відправила Родрігеса на настил, після чого кубинець вирішив не продовжувати бій.

Таким чином, Олександр Усик здобув вже дев'яту дострокову перемогу на професійному рингу з дев'яти виходів на ринг. Команда українця планує провести чемпіонський бій вже в наступному році.

Читайте також: Представлений промо-ролик наступного бою Усика

Нагадаємо, що в рамках боксерського вечора свою третю перемогу на профі також здобув Денис Берінчик, перемігши одноголосним рішенням суддів угорця Дьєрдя Міжеї-молодшого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі