Усик назвав себе найкращим боксером важкої ваги

Поділитися
Усик назвав себе найкращим боксером важкої ваги Усик впевнений, що переможе Гловацьки © boxnews.com.ua
Український боксер впевнений, що здатний впоратися з будь-яким суперником.

Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (9-0, 9 КО) впевнений, що зуміє відібрати титул чемпіона світу за цією ж версією у поляка Кшиштофа Гловацьки (26-0, 16 КО).

"Кшиштоф Гловацьки хороший боксер. Він заслужив мою повагу, тому що відібрав пояс у Марко Хука. Він зніс його. Саме тому я вважаю, що він хороший боксер. З ним не буде легко, але коли я боксую з кимось, то завжди роблю одне і те ж. Перемагаю. Я завжди перемагаю", - сказав Усик.

"В цьому дивізіоні є кілька небезпечних бійців, але думаю, що я найкращий. На даний момент це не самий популярний дивізіон, але дуже небезпечний. Можливо, з такими боксерами і боями ми станемо самим популярним дивізіоном".

Раніше промоутерам вдалося уникнути торгів і домовитися про деталі події самостійно - бій Усика і Гловацьки відбудеться 17 вересня в Польщі.

Читайте також: Офіційно: Усик проведе чемпіонський бій проти Гловацьки в Польщі

Нагадаємо, в квітні Гловацьки провів успішний захист свого титулу в поєдинку проти Стіва Каннінгема. Усик свій останній бій провів в грудні 2015 року, коли нокаутував Педро Родрігеса. У квітні українець повинен був вийти в ринг проти Стівена Сіммонса, але травмував коліно, через що бій довелося скасувати.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі