Усик і Гловацьки зустрілися на прес-конференції у Варшаві

Відео
Поділитися
Усик і Гловацьки зустрілися на прес-конференції у Варшаві Усик хоче написати в боксі свою історію © K2 Promotions
Український боксер впевнений, що стане новим чемпіоном світу, а поляк збирається відстояти свій титул.

Інтерконтинентальний чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександр Усик (9-0-0, 9 КО) і володар титулу чемпіона світу за цією ж версією Кшиштоф Гловацьки (26-0-0, 16 КО) зустрілися на прес-конференції перед поєдинком.

"Що можна сказати про чемпіона світу? Він виграв цей титул, а я претендент на нього. Думаю, що 17 числа ви побачите красивий бокс", - сказав Усик.

Також українець зазначив, що хоче написати в боксі свою історію: "Мені симпатизує Холіфілд, я знаю, як він йшов до медалей. Я не хочу побити його рекорд - я хочу написати свою історію. Я дізнався, що Холіфілд став у 12 поєдинку чемпіоном світу і я хотів би це зробити, чому б і ні, якщо є така можливість. Також одна з моїх цілей - боксувати в суперважкій вазі".

Впродовж прес-конференції Усик малював щось на аркуші паперу. В кінці спілкування зі ЗМІ українець показав цей листок журналістам. Спершу пожартував, продемонструвавши точку. Але потім перегорнув сторінку блокнота, а там по-англійськи було написано: "Олександр Усик - новий чемпіон WBO".

Що стосується Гловацьки, то поляк назвав свою головну сильну сторону: "Сильний бік Олександра в тому, що він добре працює ногами, його фізика. Моя сильна сторона - мотивація на цей бій, відстояти титул чемпіона світу".

Читайте також: "Поступово йду до мрії - титулу чемпіона світу", - Усик

Додамо, що бій Усика і Гловацьки відбудеться 17 вересня на Ergo Arena в Гданську.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі