Усик і Джошуа можуть зустрітися вже в листопаді – промоутер

Поділитися
Усик і Джошуа можуть зустрітися вже в листопаді – промоутер Бій може пройти восени © BoxingScene
Українець є одним з можливих суперників британця.

Чемпіон WBA, IBF і WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) в разі перемоги в поєдинку проти Енді Руїса (32-1, 21 КО) в наступний раз вийде на ринг в листопаді. Про це розповів промоутер Едді Хірн.

За словами Хірна, найбільш вірогідними суперниками Джошуа у листопадовому бою є Кубрат Пулєв та Олександр Усик. Точно визначитися з кандидатурою суперника Хірн пообіцяв не пізніше початку осені.

"Варіанти Джошуа після Руїса? Ну, у нас є обов'язковий претендент по лінії IBF Кубрат Пулєв. Незабаром нам також належить провести обов'язковий захист по лінії WBO. Я так розумію, що претендентом буде Олександр Усик. Теоретично ми навіть можемо домовитися про поєдинок з Ділліаном Уайтом, але трохи пізніше - десь на листопад", - повідомив Хірн.

Нагадаємо, 25 травня Усик повинен був дебютувати в суперважкій вазі в бою проти Карлоса Такама, проте українець отримав травму біцепса і бій був перенесений.

Відзначимо, що українець має статус суперчемпіона WBO і в будь-який момент може попросити організацію зробити його обов'язковим претендентом на пояс Джошуа.

Раніше повідомлялося про те, що Олександр Усик планує повернутися в ринг після травми у вересні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі