Усик і Беллью провели першу "битву поглядів"

Поділитися
Усик і Беллью провели першу "битву поглядів" Бій пройде 10 листопада © BoxingScene
Суперники зустрілися в Лондоні.

У ніч з 22 на 23 вересня у Лондоні на стадіоні "Вемблі" чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) захистив титули в поєдинку з росіянином Олександром Повєткіним (35-2, 24 КО ).

Перед боєм відбулася перша зустріч абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика з майбутнім суперником з Британії Тоні Беллью.

BoxingScene

Після зустрічі з майбутнім суперником у рингу на британській арені Усик поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку, на кону якого будуть стояти всі пояси українського чемпіона.

"Я довго готувався до цієї битві і я дуже радий, що ми домовилися про місце і дату її проведення - я не можу дочекатися, щоб провести бій у Великобританії.

Я повністю занурений у свій тренувальний табір разом з моєю командою, багато працюю і готуюся до довгого поєдинку з Тоні. Він каже, що переможе мене, і мені подобається його настрій, але ви не можете побити того, хто невидимий у ринзі!", - повідомив Усик.

Нагадаємо бій Усик – Беллью пройде в Манчестері 10 листопада. На кону будуть стояти пояса Усика за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring.

Раніше Беллью назвав Усика любителем і пообіцяв йому нокаут.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі