Усик готовий битися з російським чемпіоном Гассієвим

Поділитися
Усик готовий битися з російським чемпіоном Гассієвим Усик готовий битися з російським чемпіоном © К2 Promotions
Українець може поборотися за другий чемпіонський титул.

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBO Олександр Усик (11-0, 10 КО) позитивно дивиться на можливість провести поєдинок проти володаря поясу IBF Мурата Гассієва (24-0, 17 КО).

Раніше стало відомо, що Олександр Усик свій наступний бій проведе 18 березня 2017 року в Нью-Йорку, а суперником українця може стати саме Гассієв.

"Бій з Беллью неможливий, оскільки він буде битися з Девідом Хеєм. Денису Лебедєву потрібно захищати пояс проти офіційного претендента (переможця бою Шуменов проти Дортікоса - прим.). А що стосується Мурата Гассієва, якщо промоутери домовляться, я б із задоволенням провів такий бій", - сказав Усик в ефірі телеканалу "Інтер".

В ніч на 18 грудня в американському Інглвуді відбувся вечір боксу, в рамках якого Олександр Усик здобув перемогу над південноафриканцем Табісо Мчуну і успішно захистив свій пояс, дебютувавши на ринзі США. Мурат Гассієв відібрав чемпіонський пояс 3 грудня у співвітчизника Дениса Лебедєва, здобувши перемогу розділеним рішенням суддів.

Читайте також: Промоутер підтвердив бій Усика в березні

Раніше промоутер українця Олександр Красюк повідомив, що в плани Усика на 2017-й рік входить бій в Україні, який може відбутися влітку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі