Усик - Гловацьки: анонс, де дивитися бій за титул чемпіона світу 17 вересня

Поділитися
Усик - Гловацьки: анонс, де дивитися бій за титул чемпіона світу 17 вересня Усик і Гловацьки зустрінуться в Польщі © K2 Promotions
Український боксер спробує завоювати чемпіонський пояс у своєму десятому поєдинку на професійному рингу.

Олександр Усик сьогодні, 17 вересня, проведе поєдинок за титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO. Українець спробує відібрати цей пояс у поляка Кшиштофа Гловацьки. Поєдинок відбудеться у Гданську на "Ergo Arena".

Усик проведе свій десятий бій на професійному рингу. Всі попередні поєдинки українець завершував достроковими перемогами. Востаннє Усик виходив на ринг ще в грудні минулого року, коли технічним нокаутом виграв у Педро Родрігеса. Навесні українець повинен був провести ще один бій перед битвою за чемпіонський пояс, але травмувався, а тому поєдинок був скасований.

За плечима у Гловацьки 26 боїв у профі і 26 перемог, у тому числі над такими суперниками як Марко Хук і Стів Каннінгем. У першого поляк відібрав чемпіонський пояс, а другого переміг у квітні цього року.

Головний тренер Усика Джеймс Алі Башир впевнений, що його підопічний завоює чемпіонський титул: "Саша - це світове явище в боксі. Я не думаю, що бій в Польщі становить для нього якусь трудність. Він голодний до чемпіонства і готовий взяти пояс в будь-якій точці світу - хоч в Америці, хоч у Польщі! Всі боксери помиляються, чемпіони помиляються, і Гловацьки - не виняток. Нашим завданням було вивчити ці помилки, змусити Гловацьки помилятися в поєдинку з Усиком і використовувати це на нашу користь. Ми поважаємо суперника, але знаємо, що протиставити йому в суботню ніч".

Букмекери також вважають Усика фаворитом. Коефіцієнт на перемогу українця - 1,40, тоді як на перемогу поляка - 3,00. Нічия традиційно для боксу вважається найменш імовірною - 21,00.

Поєдинок Усика і Гловацьки в прямому ефірі покаже телеканал "Інтер". Початок вечора боксу - о 20.30. А чемпіонський поєдинок, який буде головною подією вечора, очікується орієнтовно о 23.00.

Читайте також: Усик збирається "красиво боксувати" у поєдинку за чемпіонський пояс

Нагадаємо, напередодні Усик і Гловацьки влаштували фінальну дуель поглядів. Також відбулася процедура зважування, за підсумками якої поляк виявився трохи важче за українця - 90 кг і 400 грам проти 90 кг і 100 грам.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі