Усик дав прогноз на бій Мейвезера і МакГрегора

Поділитися
Усик дав прогноз на бій Мейвезера і МакГрегора Усик не буде дивитися бій Мейвезера і МакГрегора © XSport.ua
Український чемпіон світу не сумнівається в перемозі легенди боксу.

Український чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Олександр Усик дав прогноз на поєдинок непереможного американського боксера Флойда Мейвезера-молодшого і бійця змішаних бойових мистецтв Конора МакГрегора, який пройде за правилами боксу 26 серпня в Лас-Вегасі.

"У Конора немає шансів проти Флойда. Як може виграти у Флойда хлопець з UFC, який взагалі ніколи не проводив поєдинків за правилами боксу? Мейвезер - один з найкращих боксерів світу, його не змогли перемогти навіть інші великі боксери. Я цей бій дивитися не буду", - цитує Усика Przeglądowi Sportowemu.

У своєму останньому поєдинку 12 вересня 2015 року Мейвезер здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Андре Берто. Флойд повторив рекорд легендарного Роккі Марчіано - 49 перемог у 49 боях.

Конор МакГрегор провів в UFC 24 поєдинки і здобув 21 перемогу (18 - нокаутом). Остання поява ірландця в октагоні відбулася в листопаді 2016 року – в Нью-Йорку МакГрегор технічним нокаутом здолав Едді Альвареса і став чемпіоном UFC у легкій вазі.

Нагадаємо, Олександр Усик свій наступний бій проведе 9 вересня в Берліні проти німця Марко Хука.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі