Усик буде битися за титул чемпіона світу в квітні або травні

Поділитися
Усик буде битися за титул чемпіона світу в квітні або травні Усик буде битися у США © K2 Promotions
Про плани українського боксера розповів Джеймс Алі Башир.

Інтерконтинентальний чемпіон світу за версією WBO Олександр Усик (9-0, 9 КО) бій за титул чемпіона світу за цією ж версією проведе в квітні або травні поточного року проти поляка Кшиштофа Гловацьки, а вечір боксу запланований в США.

"Усик буде боксувати за титул чемпіона світу десь у квітні або травні 2016-го року. Я думаю, що він буде боротися за титул у своїй ваговій категорії, швидше за все, цей бій пройде в США. Ми приїдемо сюди, організовуємо тут наш тренувальний табір, і будемо посилено готуватися до поєдинку", - сказав Джеймс Алі Башир.

"Усик говорить, що він хоче побити рекорд Холіфілда. Евандер Холіфілд став чемпіоном у 15-ти раундовому поєдинку свого 12-го бою в кар'єрі. Це були жорсткі 15 раундів, після яких його відвезли в лікарню. Це був дуже крутий бій. Він боксував з дуже підготовленим боксером, і Холіфілду було не так просто дістати титул".

"Усик – дуже хороша людина і дуже хороший боксер. Він уважно слухає наші настанови, і робить все, як треба. Він відмінно проводить усі свої раунди в поєдинках. Я вдячний йому за витончену та уважну роботу в ринзі. Він робить саме те, що я від нього вимагаю, він своєчасно відправляє суперника у нокаут".

Крім того, з датою бою визначився ще один українець Олександр Гвоздик (8-0, 6 КО), боксуючий в напівважкій вазі. Гвоздик вийде на ринг 13-го лютого в Каліфорнії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі