УПЛ вирішила не карати клуби, які відмовилися від єдиного телепула

Поділитися
УПЛ вирішила не карати клуби, які відмовилися від єдиного телепула Рішення окремих клубів не відповідає інтересам турніру © fpl.ua
Організація не буде застосовувати санкції.

Дирекція української Прем'єр-ліги виступила із заявою щодо ситуації з трансляцією матчів чемпіонату України в сезоні-2019/20.

"УПЛ заявляє, що має намір уникнути ескалації ситуації, яка склалася, не допустити виникнення нових конфліктних або скандальних ситуацій. Тому УПЛ на даний момент не має наміру ставити питання про запровадження дисциплінарних санкцій до клубів, які відмовляються співпрацювати з Офіційним замовником, а Офіційний мовник не буде намагатися отримати доступ на стадіони цих клубів проти їх волі.

УПЛ хоче винести існуючу ситуацію з неприйняттям деякими клубами УПЛ контракту з ТРК "Україна" за межі спортивного футбольного змагання і продовжувати шукати вихід з неї шляхом консультацій і переговорів та іншими цивілізованими способами", – йдеться в заяві УПЛ.

Нагадаємо, УПЛ уклала трирічний контракт з медіахолдингом ТРК "Україна" на показ усіх матчів елітного дивізіону на телеканалах Футбол 1/2".

Рішення УПЛ підтримали 2/3 клубів, а "Динамо", "Дніпро-1", "Зоря" і "Десна" уклали індивідуальні контракти з іншим телетранслятором.

Раніше повідомлялося про те, що УПЛ направила "Динамо" і ще трьом клубам лист про необхідність підтримати телепул.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі