УПЛ проголосувала за розширення до 14 команд в сезоні 2020/21 – ЗМІ

Поділитися
УПЛ проголосувала за розширення до 14 команд в сезоні 2020/21 – ЗМІ Клуби знову змінили своє рішення © Sport Arena
Через рік в турнірі збільшиться кількість учасників.

Сьогодні, 19 липня, клуби української Прем'єр-ліги провели повторне голосування, в ході якого прийняли рішення підтримати розширення чемпіонату до 14 команд в сезоні 2020/21, про це повідомив журналіст телеканалів "Футбол 1/2" Ігор Бурбас.

За словами Бурбаса, розглядаються два варіанти: з чемпіонатом у три кола і поділом команд на три групи (4, 4 і 6 команд) після двох кіл.

З Першої ліги за підсумками сезону 2019/2020 в УПЛ безпосередньо піднімуться команди, що зайняли 1-2 місця. Між останньою, 12-ю, командою УПЛ і третьою командою Першої ліги будуть проведені два матчі плей-офф, - повідомляє прес-служба Прем'єр-ліги.

Повідомляється, що ініціатива про повторне проведення голосування виходила від Української асоціації футболу, а проведене опитування клубів був в інтерактивному форматі.

Нагадаємо, вчора, 18 липня, на загальних зборах затвердили, що в УПЛ в наступному сезоні буде 12 команд, а у весняній частині таблицю знову поділять на дві шістки. З сезону 2021/22 має відбутися збільшення кількості команд вже до 16.

Відкриття нового сезону відбудеться 28 липня в Одесі, коли в матчі за Суперкубок України традиційно зійдуться "Динамо" та "Шахтар".

Раніше стало відомо про те, що система VAR почне працювати в УПЛ з другого кола нового сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі