Українці зіграли в нічию товариський матч з поляками – 1:1

Поділитися
Поєдинком проти поляків в суботу, 4 вересня, збірна України продовжила готуватися до домашнього Євро-2012 і лише на останніх секундах зустрічі змогла вийти без поразки.

Поєдинком проти поляків в суботу, 4 вересня, збірна України продовжила готуватися до домашнього Євро-2012 і лише на останніх секундах зустрічі змогла вийти без поразки.

Це був перший матч синьо-жовтих під керівництвом виконуючого обов'язки головного тренера Юрія Калитвинцева після скандальної відставки Мирона  Маркевича.

На стадіоні «Відзев» у Лодзі рахунок відкрили поляки. На 42-ій хвилині київський динамівець Євгеній Хачеріді не впорався у простій ситуації  з м'ячем і форвард французького «Осера» Іреніуш Єлень, вискочив один на один з воротарем Андрієм П'ятковим, холоднокровно обіграв його і відкрив рахунок - 1:0.

Той же Єлень повинен був нарощувати перевагу поляків у другій половині матчу. Був момент, коли гра збірної України зовсім розпалася на епізоди, чим поляки могли скористатися, кілька разів виводили свого найгострішого снайпера на ударну позицію. Проте чудово в цих моментах грав Пятов, рятуючи команду від поразки з крупним рахунком.

Ситуація для гостей змінилася на краще з появою на полі Ігоря Худобяка. На останніх секундах додаткового часу Худобяк, як і в нещодавньому матчі «Карпат» проти «Галатасарая», став заводієм комбінації, яку продовжив ще одного його одноклубник - Артем Федецький, а завершив,   порожні ворота, Євгеній Селезньов.

Наступний матч чекає українців уже у вівторок, 7 вересня. На київському стадіоні «Динамо» синьо-жовті прийматимуть команду Чилі.

На післяматчевій прес-конференції Калитвинцев заявив: «Щодо гри нашої команди в сьогоднішньому матчі, то тут є багато питань. Але якщо хлоп'ята і далі будуть ставитися до своєї справи так, як у другому таймі, коли ми програвали, а команда демонструвала бажання врятувати матч, то все буде нормально. А всі негативні моменти (...) Вони є робочими і будуть виправлені на тренуваннях. Цю нічию я заніс би нам в актив, але якість гри залишає бажати кращого».

За матеріалами сайту Федерації футболу України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі