Український мотогонщик уперше візьме участь у ралі Дакар

Поділитися
© caan.asia
Український мотогонщик вперше візьме участь у ралі «Дакар-2011». Про це на прес-конференції розповів сам спортсмен Вадим Притуляк.
Український мотогонщик уперше візьме участь у ралі «Дакар-2011». Про це на прес-конференції розповів сам спортсмен Вадим Притуляк. Притуляк сказав, що народився в Україні, але з 1988 року жив у Казахстані, після розпаду СРСР став громадянином цієї країни й виступав за неї на спортивних змаганнях. За словами спортсмена, рік тому він повернувся до України й отримав українське громадянство. Вадим Притуляк розповів, що починав у мотоспорті на мотоциклі KTM, але вже чотири роки виступає в команді Honda Europe та їздить на мотоциклі Honda CRF 450X Dakar Version. За словами мотогонщика, на «Дакарі-2011» його мета - дійти до фінішу гонки. Він нагадав, що до цього часу жоден зі спортсменів країн СНД не дійшов на мотоциклі до фінішу цих найпрестижніших змагань, і сказав, що хоче стати першим. Притуляк підкреслив, що ралі «Дакар» - найскладніше в світі. За його словами, на цих змаганнях до останнього моменту неможливо спрогнозувати, хто яку позицію займе й чи дістанеться до фінішу. «Це гонка авантюристів», - додав він.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі