Український Інтерпол створив спецпідрозділ, який займеться іноземними фанатами

Поділитися
В українському бюро Інтерполу створено спеціальний підрозділ, який буде займатися питаннями іноземних груп футбольних уболівальників напередодні Євро-2012. Про це, як повідомляє у п'ятницю, 13 серпня, прес-служба МВС, заявив заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк на зустрічі із колегами з Німеччини.
В українському бюро Інтерполу створено спеціальний підрозділ, який буде займатися питаннями іноземних груп футбольних уболівальників напередодні Євро-2012. Про це, як повідомляє у п'ятницю, 13 серпня, прес-служба МВС, заявив заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк на зустрічі із колегами з Німеччини. Він вказав, що питаннями, які пов'язані з іноземними футбольними фанатами МВС займається вже кілька років. «Відповідний підрозділ зараз створено при Укрбюро Інтерполу», - підкреслив Ратушняк. При цьому заступник голови МВС уточнив, що за допомогою колег з країн ЄС України має намір створити інформаційний банк даних футбольних фанатів, який буде відповідати всім міжнародним вимогам. Нагадаємо, Чемпіонат Європи пройде в Україні та Польщі у 2012 році. Матчі першості будуть приймати чотири українських міста: Київ, Донецьк, Львів і Харків. Поєдинки також пройдуть у польських містах Варшаві, Познані, Вроцлаві та Гданську.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі