Український велогонщик Попович завершить кар'єру після гонки "Париж - Рубе"

Поділитися
Український велогонщик Попович завершить кар'єру після гонки "Париж - Рубе" Попович може стати спортивним директором © velolive.com
Відомий український спортсмен прийняв рішення почати тренерську кар'єру.

Український велогонщик Ярослав Попович підтвердив інформацію про своє рішення завершити кар'єру після гонки "Париж - Рубе", яка пройде в неділю, 10 березня.

"Взимку під час тренувального збору ми з Лукою обговорили мій календар і прийняли рішення саме так вибудувати сезон - "Париж - Рубе" - остання гонка в кар'єрі, а далі старт Джиро д'Італія вже в якості тренера".

"Для мене 15 років професійної кар'єри - це величезне джерело знань, умінь, емоцій, перевірки на вошивість. Велосипед - це той друг, який своїм характером гартував мій особистий, своїми вибриками відточував мою майстерність", - написав Попович в блозі на Velolive.

За даними Het Nieuwsblad, наступним місцем роботи українця стане посада спортивного директора команди Trek-Segafredo, за яку він виступав останнім часом.

Читайте також: Шість велогонщиків потрапили під колеса автомобіля

Попович ставав чемпіоном світу серед молоді, а також перемагав у загальному заліку багатоденки "Вуельта Каталонії". Крім того, на рахунку велогонщика особиста перемога на "Тур де Франс", а також звання найкращого молодого гонщика "Туру".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі