Український тенісист Стаховський привітав з днем народження політв'язня Сенцова

Поділитися
Український тенісист Стаховський привітав з днем народження політв'язня Сенцова Стаховський присвятив пост в'язневі Кремля © btu.org.ua
Спортсмен зазначив, що Україна буде боротися за його звільнення.

Український тенісист Сергій Стаховський виступив на підтримку політв'язня Олега Сенцова і привітав його з днем народження.

"Олегу Сенцову сьогодні виповнюється 43 роки. У звичайному світі він святкував зі своєю сім'єю і друзями або на зйомках нового фільму.

Але останні п'ять днів народження він "святкує" у російській в'язниці, через помилкове звинувачення він засуджений брехливим судом до 20 років. З днем народження, Олег!

Твоя країна все ще чекає твого повернення додому, ми не залишимо спроб визволити тебе", - написав Стаховський в Instagram.

Instagram

Українського режисера Олега Сенцова разом з Олександром Кольченком затримали співробітники ФСБ навесні 2014 року в окупованому Криму. Їх вивезли в Росію, де Сенцова засудили за сфабрикованим звинуваченням в організації теракту до 20 років колонії строго режиму. Кольченко отримав 10 років позбавлення волі. Жоден з них провини не визнав.

Раніше повідомлялося про те, що Стаховський залишив Раду гравців ATP.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі