Український стрілець став найкращим на етапі Кубка Світу

Поділитися
Український стрілець став найкращим на етапі Кубка Світу Омельчук виявився точніше за суперників з Кореї і Китаю © issf-sports.org
Олег Омельчук виграв "золото" у стрільбі з малокаліберного пістолета.

Українець Олег Омельчук завоював золоту медаль на етапі Кубка світу зі стрільби в Ріо-де-Жанейро. На арені майбутньої Олімпіади український стрілець став найкращим у стрільбі з малокаліберного пістолета з дистанції 50 метрів.

В дуелі за "золото" Омельчук зустрівся з триразовим олімпійським чемпіоном Чжонгом Чжином з Південної Кореї. Перед останніми двома пострілами кореєць мав перевагу в півтора бала. Але Омельчук зумів відіграти відставання, вибивши 10,7 і 9,7 у заключній серії, в той час як кореєць набрав 9,4 і 8,6.

Підсумковий результат Омельчука - 191,3 бали, а Чжонг Чжин набрав 189,4. "Бронза" у китайця Живея Ванга - 169,7 бали.

Зазначимо, що Омельчук в п'ятий раз в кар'єрі здобув перемогу на етапі Кубка світу. "Успіх в Ріо дає мені певні надії на успішний виступ на Олімпіаді", - зазначив українець.

Нагадаємо, раніше на цьому ж етапі Кубка світу золоту медаль завоювала Олена Костевич, яка виграла у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі