Український хокеїст став росіянином і відмовився від виступів за збірну

Поділитися
Український хокеїст став росіянином і відмовився від виступів за збірну Квітченко відмовився від українського громадянства © hcdonbass.com
25-річний нападник Максим Квітченко вирішив зосередитися на кар'єрі в Росії.

Квітченко перейшов у ХК "Рязань" з "Південного Уралу" в грудні минулого року, а нещодавно продовжив контракт з клубом Вищої хокейної ліги Росії.

Тепер сам хокеїст заявив, що більше не буде виступати за збірну України і ніяк не пов'язаний зі своєю батьківщиною в спортивному плані: "Ця тема закрита. Особливо після того, як українці стали вважатися легіонерами в КХЛ, де я все ж не залишаю мрію толком пограти з часом. Знаю, що багато українських хлопців, які виступають у КХЛ, їздили грати за збірну останнім часом і потім сильно пошкодували про це".

За словами форварда, з Україною його зараз пов'язують тільки батьки, які живуть у Києві.

"Поступово прийшов до висновку, що російське громадянство відкриває набагато більше перспектив у професійному плані. Десь років у 17 прийняв російське громадянство. Так що тепер я – росіянин".

За свою кар'єру у складі збірних Квітченко встиг зіграти на двох юніорських, трьох молодіжних і двох дорослих чемпіонатах світу. Крім того, форвард грав в олімпійському відборі до Ігор у Сочі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі