Український хокеїст отримав шанс повернутися в КХЛ

Поділитися
Український хокеїст отримав шанс повернутися в КХЛ Олександр Матерухін отримав шанс повернутися в КХЛ © belarushockey.com
Олександр Матерухін вже протягом кількох сезонів є одним з найкращих українських хокеїстів - як за статистикою, так і по затребуваності на ринку праці.

Український хокеїст Олександр Матерухін отримав шанс повернутися в Континентальну хокейну лігу.

Мінське "Динамо", в якому Матерухін виступав у різні роки, викликав українця з лав фарм-клубу солігорського "Шахтаря". Тепер у нападника є шанс проявити себе в іграх і постаратися повернутися в розташування столичного клубу.

Нагадаємо, в минулому сезоні Матерухін приєднався до "Динамо" по ходу сезону, і поступово став одним з кращих бомбардирів команди. А ще раніше українець виступав у КХЛ у складі донецького "Донбасу".

Читайте також: Український хокей залишився без єврокубків

У нинішньому сезоні в 18 іграх за "Шахтар" у білоруській Екстралізі, Матерухін набрав 24 (17+7) очок. Це другий показник в команді. Перший - у ще одного українського форварда Віктора Андрущенка. Однак він отримав травму і вибір тренерського штабу "Динамо" припав на Матерухіна.

Сам хокеїст каже, що поки не уявляє, з якою метою його викликали в "Динамо", адже в мінській команді перебір легіонерів.

Раніше повідомлялося, що керівництво білоруського хокею має намір допомогти українцям, заснувавши змагання з участю клубів з Білорусі, України, а також країн Балтії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі