Український голкіпер буде грати за збірну Казахстану з футболу

Поділитися
Український голкіпер буде грати за збірну Казахстану з футболу Непогодов змінив громадянство і виступатиме за збірну Казахстану © twitter.com
Дмитро Непогодов змінив громадянство.

Уродженець Києва Дмитро Непогодов прийняв громадянство Казахстану і викликаний у місцеву збірну на матчі Ліги Націй проти Грузії та Андорри. Про це повідомляє офіційний сайт федерації футболу Казахстану.

30-річний Непогодов починав кар'єру в системі "Динамо", а на дорослому рівні виступав в Україні за донецький "Металург" і "Ворсклу" в 2009-16 роках, сумарно провівши 72 матчі (19 – "на нуль") в УПЛ.

З січня 2017-го голкіпер виступає в Казахстані за "Тобол" і має постійне місце в старті. У поточному сезоні він вже провів 19 матчів (8 – "на нуль") у всіх турнірах.

Цікаво, що у збірній Казахстану Непогодов стане вже другим натуралізованим українцем після захисника Сергія Малого – уродженець Луганська прийняв громадянство Казахстану в 2014 році.

Раніше Андрій Шевченко викликав вісім легіонерів у збірну України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі