Український футбольний талант змінить Німеччину на Австрію заради ігрової практики

Поділитися
Український футбольний талант змінить Німеччину на Австрію заради ігрової практики Владлен Юрченко (в світлій формі) поки не закріпився у складі "Байєра" © bayer04.de
Владлен Юрченко є випускником академії донецького "Шахтаря", а також лідером молодіжної збірної України. Поки йому не вдалося закріпитися у складі леверкузенського "Байєра".

Український півзахисник, один з лідерів молодіжної збірної України Владлен Юрченко може стати гравцем австрійського "Рапіда". Влітку талановитий футболіст підписав контракт з німецьким "Байєром", проте зіграв лише один матч за свій клуб. Тому він може бути відданий в оренду для того, щоб отримати ігрову практику.

Уродженець Миколаєва зацікавив австрійський "Рапід", заради чого в Леверкузен навіть приїжджав асистент наставника "біло-зелених" Карстен Янкер, повідомляє sport.oe24.at.

Втім, сам хавбек хотів би залишитися в Леверкузені.

"Я сам щойно побачив в інтернеті таку інформацію. Можу сказати, що про це розмови не було. Навпаки, вчора у мене була розмова з тренером "Байєра", і він сказав, що хоче, щоб я залишився і працював з ним далі. Але мені, звичайно ж, хочеться грати...Сподіваюся, що буду грати в "Байєрі", - цитує football.ua українського півзахисника.

Читайте також: Колишній гравець збірної України очолив клуб Бундесліги

20 грудня стало відомо, що Вердер Скрипника обіграв " Боруссію у битві аутсайдерів Бундесліги. Команда українського тренера здолала принципового суперника 2:1 і пішла з останнього місця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі