Український футбольний клуб розірвав контракт з гравцем через його поїздку в Росію

Поділитися
Український футбольний клуб розірвав контракт з гравцем через його поїздку в Росію Сікорський побував у Санкт-Петербурзі © Футбол 24
"Агробізнес" покинув Ігор Сікорський.

"Агробізнес" з Волочиська на своєму офіційному сайті оголосив про розірвання контракту в односторонньому порядку з 31-річним форвардом Ігорем Сікорським, який раніше на своїй сторінці в Instagram поділився фото з російського Санкт-Петербурга.

Instagram

"Прикро, але сьогодні футбол – це політика. Коли в Україні війна і з передової привозять тяжко поранених і вбитих, мало не щодня у різних куточках України ховають Героїв, українська футбольна громадськість не може стояти осторонь, ніби це її не стосується. Вищеназваний гравець демонстративною подорожжю в Росію дискредитував свій клуб, який підтримує українську армію і допомагає бійцям на передовій.

В цей час, коли він в екіпіровці нашої команди відпочивав в країні-окупанті, тільки за один день з передової переправили дев'ять важкопоранених бійців, ще двоє загинули. ФК "Агробізнес" вважає неприпустимим, щоб цей футболіст був гравцем нашого клубу", - повідомляється на офіційному сайті клубу.

У нинішньому сезоні Сікорський у складі "Агробізнесу" провів 18 матчів, в яких забив вісім голів і віддав дві результативні передачі.

Зараз "Агробізнес" перебуває на четвертому місці в турнірній таблиці Першої ліги.

Раніше повідомлялося про те, що Ломаченко опублікував скандальне відео з російським спецназом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі