Український дзюдоїст Ядов завоював "бронзу" Гран-прі Угорщини

Поділитися
Український дзюдоїст Ядов завоював "бронзу" Гран-прі Угорщини Ядов вперше в кар'єрі завевал медаль рівня Гран-прі © XSport.ua
Георгій Зантарая провалився в цьому ж дивізіоні.

Український дзюдоїст Богдан Ядов завоював "бронзу" на Гран-прі в угорському Будапешті.

У ваговій категорії до 66 кг українець переміг в перших трьох сутичках, в останній з яких у додатковий час іппоном здолав володаря "золота" і "срібла" Кубків Європи-2018 грузина Торніке Нагліашвілі. Однак після цього Ядов поступився майбутньому чемпіону японцеві Кензо Тагаві і отримав шанс поборотися у втішний сітці.

В результаті, Ядов переміг іранця Натана Бернса, а потім, в сутичці за "бронзу" за 1 хвилину 4 секунди до кінця зустрічі провів іппон в поєдинку проти ізраїльтянина Ярина Менагеда.

Таким чином, Ядов вперше в кар'єрі завевал медаль рівня Гран-прі. До цього українець ставав срібним призером юніорського чемпіонату Європи, брав "бронзу" Кубка Європи серед юніорів і "золото" і "бронзу" дорослого Кубка Європи.

Зазначимо, що Георгій Зантарая у цьому ж дивізіоні поступився у третьому раунді і залишився без медалі, хоча в Загребі став срібним призером.

Нагадаємо, в квітні нинішнього року в Ізраїлі відбувся чемпіонат Європи з дзюдо, на якому Єлизавета Каланіна стала бронзовим призером у категорії до 78 кг, а в категорії до 48 кг Марина Черняк також зуміла завоювати бронзову нагороду. На осінньому чемпіонаті світу 2017 року в Будапешті збірна України з дзюдо не зуміла виграти жодної медалі.

Раніше повідомлялося про те, що Україна виграла "бронзу" командного чемпіонату Європи з дзюдо в Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі