Український центровий знову спробує пробитися в НБА

Поділитися
Український центровий знову спробує пробитися в НБА Кравцов останній сезон провів у Китаї © slamonline.com
В'ячеслав Кравцов відправиться в Літню лігу, де спробує заробити контракт на новий сезон.

Український центровий В'ячеслав Кравцов спробує повернутися в НБА. Баскетболіст візьме участь у Літній лізі НБА, яка пройде в Лас-Вегасі з 10-го по 20-е липня, де зіграє за "Мілуокі".

"Мрія потрапити в НБА у мене збулася, але з'явилася інша - повернутися, закріпитися в лізі і довести, що я гідний грати там. Тому після повернення з Китаю я пішов в зал і почав тренуватися. Всю весну я витратив на роботу над фізичними кондиціями: тренажерний зал, стадіон. Зараз закінчився перший етап тренувальної програми, і тепер приступаю повністю до баскетбольних тренувань. Спершу буду готуватися в Нью-Йорку, потім в Майамі. Протягом місяця буду працювати за індивідуальною програмою з тренером, а потім відправлюся в Літній табір з "Мілуокі"", - розповів Кравцов.

Нагадаємо, останній сезон український центровий провів в китайському чемпіонаті, граючи за "Фошань", але повернувшись із Китаю в лютому, залишився без ігрової практики. Раніше Кравцов грав в НБА за "Детройт" і "Фінікс".

Зазначимо, що два роки тому В'ячеслав був обміняний з "Детройта" в "Мілуокі", однак так і не зіграв за команду жодного матчу, відправившись у "Фінікс" внаслідок ще одного обміну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі