Український боксер Гвоздик зустрінеться з екс-претендентом на чемпіонський титул

Поділитися
Український боксер Гвоздик зустрінеться з екс-претендентом на чемпіонський титул Гвоздик вперше проведе десятираундовий бій © vk.com
Бій відбудеться в андеркарті прощального поєдинку Менні Пакьяо.

Перспективний український боксер Олександр Гвоздик, який виступає в напівважкій вазі, 9 квітня проведе десятираундовий бій. Суперником Гвоздика стане француз Наджіб Мохаммеді.

Зустріч відбудеться на арені MGM Grand в Лас-Вегасі (США) на розігріві прощального бою Менні Пак'яо, в якому філіппінець зустрінеться з Тімоті Бредлі.

30-річний Мохаммеді в ринг виходив вже 41 раз - 37 перемог і 4 поразки. В липні минулого року француз намагався поборотися за три чемпіонські пояси, але був декласований вже в третьому раунді росіянином Сергієм Ковальовим.

Двічі Мохаммеді зустрічався з українськими боксерами. У 2013 році він у шостому раунді відправив у нокаут Олександра Черв'яка, а в 2014 році сім раундів проти нього протримався Анатолій Дудченко.

Нагадаємо, Гвоздик провів у профі 8 боїв і у всіх здобув перемоги (6 разів - нокаутом). У попередньому бою українець нокаутував бразильця Клейтона Консейсао.

Додамо, що за інформацією Boxrec, у Гвоздика запланований ще один бій, який повинен відбутися 13 лютого. Але ім'я суперника поки невідомо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі