Український боксер Гвоздик пройде серйозне випробування у п'ятому матчі на профіринзі

Поділитися
Український боксер Гвоздик пройде серйозне випробування у п'ятому матчі на профіринзі Олександр Гвоздик проведе бій з досвідченим боксером з США © toprank.com
Олександр Гвоздик провів у професіоналах тільки чотири бою. Наступний вихід в ринг буде справжнім випробуванням для українця.

Олександр Гвоздик, який на аматорському рівні виграв золото чемпіонату світу, а також бронзу Олімпіади-2012, провів свій перший бій у професіоналах у квітні 2014 року, після чого здобув три перемоги нокаутом в чотирьох поєдинках.

І ось найближчим часом українського проспекту важкої ваги чекає серйозне випробування. Згідно авторитетному боксерського порталу boxrec.com замість бразильця Маркуса Вінісіуса де Олівейри (23-2-1, 21 КО), заявленого в суперники Гвоздику минулого тижня, 24 січня зустрінеться з Олександром міцний і досвідчений джорнімен із США Кору Каммінгс (18-7-1, 13 КО) на прізвисько "Чорний лід".

8-раундовий бій Гвоздик - Каммінгс відбудеться в американському Блумфілді (Колорадо) в андеркарті матчу Брендон Ріос - Майк Альварадо.

Як зазначає авторитетне видання boxnews.com.ua заміна суперника повинна піти на користь Гвоздику, адже Каммінгс виглядає більш авторитетним бійцем, ніж бразилець.

За 12-річну кар'єру в профі він бився з трьома екс-чемпіонами світу - Кітом Холмсом, Монтеллом Гріффіном і Вільямом Джоппі (двічі, причому перший бій Каммінгса з Джоппи закінчився внічию), а також з топ-претендентами Крісом Генрі і Айзеком Чилембою. При цьому лише Чилембі вдалося здолати майбутнього суперника Гвоздика достроково.

10 січня стало відомо, що українські боксери нокаутували своїх суперників у Каліфорнії: Євген Хитров (категорія до 72,6 кг) здолав Моріса Луисхоума з США, а Іван Редкач (до 61,2 кг) - ганця Якубу Аміду.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі