Український боксер битиметься за пояс чемпіона світу в США

Поділитися
Український боксер битиметься за пояс чемпіона світу в США Постол отримав шанс стати чемпіоном світу
Непереможний Віктор Постол посперечається за титул WBC в першій напівсередній вазі.

Бій за вакантний титул чемпіона світу за версією WBC в першій напівсередній вазі між українцем Віктором Постолом (27-0, 11 КО) і аргентинцем Лукасом Матіссе (37-3, 34 КО) відбудеться 3 жовтня в американському місті Карсон, штат Каліфорнія. Про це в інтерв'ю ESPN заявили представники обох боксерів.

"Домовилися про місце проведення бою та зарезервували арену. Це буде грандіозний бій, - сказав легендарний у минулому боксер Оскар Де ла Хойя, який керує компанією Golden Boy Promotions, що представляє інтереси Матіссе, - Ми не знаємо багато про Постола. У США не бачили його боїв, але 3 жовтня люди дізнаються, що він сильний боксер".

"Матіссе - один з кращих у своїй ваговій категорії. Але якщо Постол недостатньо добре відомий, це не означає, що він не може бути одним з кращих", - підкреслив Карл Моретті, віце-президент Top Rank, який вів переговори від імені Постола.

Відзначимо, що даний пояс WBC став вакантним після того, як американський боксер Денні Гарсія офіційно відмовився від титулу чемпіона світу, аргументувавши своє рішення переходом в більш важку вагову категорію.

Читайте також: Кличко взяв собі у спаринг-партнери боксера, якого переміг три роки тому

Раніше існувала ймовірність, що поєдинок може пройти в Україні. А свою останню перемогу Постол здобув 12 квітня над Джейком Гуірісео, перемігши його одноголосним рішенням суддів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі