Український баскетболіст у США не зумів відповісти, кого він підтримує в конфлікті у Донбасі

Поділитися
Український баскетболіст у США не зумів відповісти, кого він підтримує в конфлікті у Донбасі Кирило Фесенко вважає, що у кожної сторони конфлікту в Донбасі є своя думка © nba.com
Кирило Фесенко, який опановував ази баскетболу в Дніпропетровську, а виступав за "Донецьк", "Азовмаш" і ряд американських команд, досить неоднозначно відповів на питання журналіста, кого він підтримує Росію або Україну.

Український баскетболіст Кирило Фесенко в інтерв'ю американським ЗМІ не зумів відповісти, кого він підтримує в конфлікті у Донбасі - Україну чи Росію.

Фесенко зазначив, що насправді йому складно судити, що відбувається в його рідній країні, так як у кожної сторони є своя точка зору.

"Я вважаю, що війна - застарілий варіант вирішення конфліктів. Це просто неймовірно і нерозумно, я турбуюся про свою маму, про дружину, про всіх друзів. Двоє з них вже приєдналися до армії, і я не хочу, щоб була війна. Я за боротьбу в ім'я гарного, але я просто не хочу втрачати друзів дитинства" - пояснив Фесенко.

Читайте також: Фінансові проблеми клубів змусили Суперлігу перенести старт чемпіонату


Фесенко задали питання про те, кого уродженець Дніпропетровська (де зараз і мешкає його сім'я), займає в цьому конфлікті, на що він відповів неоднозначно.

"Я підтримую те, щоб не було бойових дій. Але я не можу судити про ситуацію, тому що зараз я не там. Я не знаю що відбувається і не хочу сказати нічого поганого. Тут ви чуєте одну позицію, там (в Україні) - іншу, а в Росії - взагалі інший погляд на цю ситуацію. Так що, ніхто не знає, що відбувається насправді", - вважає Фесенко.

Додамо, що в даний момент Фесенко намагається закріпитися у складі клубу Національної баскетбольної асоціації "Міннесота Тимбервулвз".

Раніше повідомлялося, що баскетбольний клуб "Будівельник" підтримав українську армію формою камуфляжного кольору, в якій буде грати кілька матчів у новому сезоні. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі