Український баскетболіст Печеров продовжить кар'єру в Лівані

Поділитися
Український баскетболіст Печеров продовжить кар'єру в Лівані Печеров їде в Ліван © sport.ua
Екс-гравець НБА працевлаштувався після тривалого періоду без ігрової практики.

Олексій Печеров продовжить кар'єру в чемпіонаті Лівану, повідомляє офіційний сайт місцевої ліги. Український центровий підписав угоду з ліванським клубом "Сагесс", який на даний момент займає шосте місце в чемпіонаті.

Останнім клубом Печерова був естонський "Калєв", за який українець виступав ще в минулому сезоні. Печеров відіграв за "Калєв" п'ять матчів у регулярному чемпіонаті Єдиної ліги ВТБ (18,4 очка і 7,6 підбирання), а також став віце-чемпіоном Естонії.

Перед початком нинішнього сезону центровий намагався повернутися в НБА. Печеров грав за "Денвер Наггетс" у Літній Лізі НБА, а потім брав участь у передсезонному тренувальному таборі цієї ж команди і вийшов на паркет в одній передсезонної грі. Однак заробити собі повноцінний контракт в "Денвері" українцю не вдалося.

Нагадаємо, раніше Печеров виступав за "Червоні Крила", "Валенсію", "Азовмаш", "Армані Джинс", "Парі Баскет", БК "Київ", "Політехнік", а також дві команди НБА: "Міннесоту" і "Вашингтон".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі