Українські тенісисти готові перемагати в Кубку Девіса навіть на нейтральному майданчику

Поділитися
Українські тенісисти готові перемагати в Кубку Девіса навіть на нейтральному майданчику Українці готові перемагати навіть на нейтральній майданчику в Таллінні © frontzmin.ua
У найближчий уїк-енд українська збірна може досягти історичного досягнення - вийти в еліту світового тенісу в Кубку Девіса. Однак для цього їй необхідно обіграти Бельгії в Таллінні.

Українські тенісисти готові перемагати в матчі Кубка Девіса проти Бельгії навіть на нейтральній майданчику в Таллінні.

У поєдинку плей-офф світової групи українці отримали в суперники досить прохідний варіант, тим більше, що згідно ротації нинішня зустріч з бельгійцями повинна була відбутися в Україні. Але Міжнародної федерації тенісу взяли досить спірне рішення і відправили команди грати на нейтральне поле в столиці Естонії.

Тренер-консультант "синьо-жовтих", один з найкращих українських тенісистів в 20-му столітті Андрій Медведєв вважає, що його підопічним під силу здолати суперника.

"Ми вже проводимо третю тренування, і всі наші тенісисти знаходяться в хорошій формі. Настрій у нас бойовий. Переглянули бельгійців, у них доволі рівний склад, як ми і очікували. Вони в хорошій формі. Отже, все буде вирішувати рівень майстерності. Тому акцент ми робимо на якість виконання ударів і на фізичний стан, щоб було завзяття та бажання грати", - зазначив Медведєв в інтерв'ю каналу XSport.

За словами фахівця, в українців, незважаючи на проведення зустрічі в Таллінні, а не Палаці спорту, як планувалося раніше, є одна перевага - корти.

"Покриття дуже нагадує один клуб в Дніпропетровську, тому нам підходить більше, ніж бельгійцям. Це набагато краще, ніж земля, яка була б краще для наших суперників. Будемо вважати, що це невеликий плюс для нашої команди, і він зіграє головну роль", - вважає Медведєв.

Додамо, що в нинішньому сезоні Україна здобула дві перемоги в Кубку Девіса - над Румунією (3:1) і Швецією (4:1).

Українці виступлять в Таллінні в "класичному" складі - те, в якому грають з 2008 року: Сергій Стаховський, Ілля Марченко, Денис Молчанов і Сергій Бубка-молодший.

Додамо, що в п'ятницю відбудеться дві зустрічі, в суботу - гра в парному розряді, а в неділю, якщо знадобиться, буде проведено два поєдинки. Жеребкування відбудеться 11 вересня.

Нагадаємо, що перед матчем за збірну Ілля Марченко та Олександр Стаховський взяли участь у турнірі Великого Шолома US Open. Марченко виявився більш щасливим, вийшовши в другий раунд змагань, де він поступився майбутньому чемпіону хорвату Марину Чилічу. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі