Українські тенісисти дізналися суперників на Australian Open

Поділитися
Українські тенісисти дізналися суперників на Australian Open Відбулося жеребкування турніру
Перший в 2016 році турнір серії Великого шолома стартує 18 січня.

В основній сітці Australian Open зіграють шість представників України. У Мельбурні відбулося жеребкування, за підсумками якого українці дізналися своїх суперників по першому колу.

Перша ракетка України Еліна Світоліна, посіяна на турнірі під 18-м номером, зіграє проти американки Вікторії Дюваль (№653 в рейтингу WTA), яку зовсім недавно обіграла на Кубку Хопмана. Леся Цуренко в першому колі зустрінеться ще з однією представницею США Варварою Лепченко (№50). А Катерина Бондаренко зіграє з хорватською тенісисткою Айлою Томлянович (№68).

Що стосується чоловіків, то Олександр Долгополов зустрінеться з литовцем Річардасом Беранкісом (№67 в рейтингу ATP), Сергію Стаховському у суперники дістався бельгієць Давид Гоффен (№15), а Ілля Марченко у першому раунді зіграє з представником Австралії Омаром Ясіка (№310).

Australian Open стартує 18 січня. Нагадаємо, що його чинними чемпіонами є Серена Вільямс і Новак Джоковіч.

Додамо, що Долгополов не зумів пробитися у півфінал турніру в Сіднеї. У поєдинку, який через дощ розтягнувся на два дні, українець поступився болгарину Грігору Дімітрову - 6:4, 3:6, 4:6.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі