Українські та польські фанати влаштували масові бійки у Києві та Львові

Доповнено
Поділитися
Українські та польські фанати влаштували масові бійки у Києві та Львові Фани "Легії" і "Динамо" побилися біля метро © youtube.com
Вболівальники "Легії" приїхали в Україну не тільки з метою подивитися футбол.

Фани польської "Легії", яка сьогодні, 20 серпня, проведе в Києві поєдинок раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи проти "Зорі", в Україні вже встигли взяти участь у двох масових бійках.

Увечері 19 серпня біля станції метро "Гідропарк" у столиці сталася бійка "стінка на стінку" між фанатами "Легії" та київського "Динамо". За словами очевидців, побоїще тривало недовго, а фани "Легії" постраждали більше - деякі з них, за неофіційною інформацією, отримали ножові поранення.

Ще одна бійка в той же вечір відбулася у Львові, де польські фанати були проїздом. За інформацією Zaxid.net, польські фани погано висловлювалися про Львів та його мешканців, а тому і спровокували бійку. Брали участь у ній приблизно 20 українців і 8 поляків.

Увага - відео містить ненормативну лексику!

Також зіткнення продовжилися ще й днем в самому центрі Києва - на Майдані Незалежності. Вибухали шашки, фанати палили фаєри і кидали стільці в представників правопорядку.

Поєдинок між "Зорею" і "Легією" розпочнеться о 20.00. За словами головного тренера польського клубу Хеннінга Берга, на матчі очікується близько 500 вболівальників гостей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі