Українські стрибуни у воду здобули два "золота" чемпіонату Європи

Поділитися
Українські стрибуни у воду здобули два "золота" чемпіонату Європи Горшковозов і Долгов - найкращі у синхронних стрибках © НОК України
Українському дуету Олександр Горшковозов - Максим Долгов не було рівних у синхронних стрибках з десятиметрової вишки, а Ганна Письменська підкорила триметровий трамплін.

Українці Олександр Горшковозов і Максим Долгов на десятиметровій вишці принесли Україні золоту медаль у дуеті на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду, який проходить у Києві.

Наші стрибуни набрали 431,28 бали і впевнено обійшли найближчих переслідувачів - росіян Нікіту Шлєхтера і Олександра Бєлєвцева (406,56).

Ганна Письменська та Анастасія Недобіга завершили з медалями боротьбу на триметровому трампліні. Письменська набрала 303,3 бали - ця оцінка принесла українці "золото", а Недобіга заробила оцінку 291,75 бали, показавши третій результат.

Тепер збірна України лідирує в медальному заліку змагань, завоювавши вже сім нагород: 3 "золота", 2 "срібла" і 2 "бронзи".

Нагадаємо, раніше золоту медаль на київському турнірі виборов Ілля Кваша.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі