Українські спортсмени вибороли перші золоті медалі на "Іграх нескорених-2018"

Фото
Поділитися
В українській скарбничці уже три медалі на Invictus Games.

Українські спортсмени Олександр Бєлобоков та Сергій Ільницький здобули золоті медалі з веслування на тренажерах у другий день Ігор Нескорених у австралійському Сіднеї.

Перше золото до скарбнички української збірної Нескорених на "Invictus Games" у важкій боротьбі виборов Олександр Бєлобоков з веслування на тренажерах у категорії Men's IR3 (швидкість за одну хвилину).

А другу золоту медаль для України здобув капітан української збірної "Invictus Games" Сергій Ільницький з веслування на тренажерах у категорії Men's IR6 (швидкість за одну хвилину). При цьому він розділив перше місце з австралійським спортсменом, а категорія змагань, в якій брав участь ветеран, була найбільшою в ній змагалися 64 учасники.

Минулого року капітан української збірної здобув золоту медаль у категорії швидкість за одну хвилину.

Як зазначили в Міноборони України, підтримати наших спортсменів на змаганнях прийшли члени української громади в Австралії.

Як повідомлялось, "Ігри нескорених-2018" стартували в австралійському Сіднеї у суботу, 20 жовтня. Цього року у міжнародних спортивних змаганнях військових, які отримали поранення під час служби, беруть участь 18 країн, зокрема збірна України у складі 15 осіб. Наші спортсмени змагатимуться у шести спортивних дисциплінах: легкій атлетиці, плаванні, веслуванні на тренажері, велоспорті на шосе, стрільбі з лука та пауерліфтингу. У перший день змагань 21 жовтня "бронзу" у велогонці здобув українець Денис Фіщук.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі