"Українські отамани" програли у першій чвертьфінальній зустрічі WSB

Поділитися
"Українські отамани" програли у першій чвертьфінальній зустрічі WSB "Отамани" виграли лише один бій з п'яти © vk.com/ukraineatamanspro
У Лондоні українці поступилися "Британським левовим серцям".

"Українські отамани" невдало провели першу чвертьфінальну зустріч проти "Британських левових сердець" у рамках Всесвітньої серії боксу. В гостях українські боксери зазнали поразки.

"Отамани" зуміли здобути лише одну перемогу в п'яти боях. Вона на рахунку Валерія Харламова, який боксує у ваговій категорії 75 кг. Судді довго приймали рішення і навіть провели переголосування, за підсумками якого перемогу розділеним рішенням отримав українець.

Інші чотири поєдинки завершилися перемогами господарів рингу. В української команди зазнали поразки Денис Козарук (46 кг), Владислав Вєтошкін (56 кг), Василь Матвійчук (64 кг) та Віктор Труш (91 кг). Підсумковий рахунок - 4:1 на користь британців.

Друга матчева зустріч між українцями і британцями відбудеться 22 квітня також у Лондоні - боксери проведуть бої у вагових категоріях до 52, 60, 69, 81 кг і в суперважкій вазі.

Нагадаємо, в своїй підгрупі "Українські отамани" посіли друге місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі