"Українські отамани" програли "Кубинським приборкувачам"

Поділитися
"Українські отамани" програли "Кубинським приборкувачам" Українці поступилися господарям рингу © worldseriesboxing.com
Українські боксери зазнали другої поразки в сезоні.

"Українські отамани" в рамках Світової серії боксу (WSB) на Кубі боксували з місцевими "Приборкувачами". Матчева зустріч завершилася для українців поразкою.

Денис Козарук (49 кг), Іван Соловйов (56 кг) і Денис Пісоцький (64 кг) зазнали поразок в своїх боях і позбавили "Отаманів" шансів на перемогу у зустрічі. Після чого програв і Тарас Головащенко (75 кг), позбавивши українську команду шансів поборотися хоча б за одне залікове очко. У заключному бою у ваговій категорії до 91 кг Дмитро Лісовий також не зміг здобути перемогу.

Таким чином, кубинці взяли реванш за поразку в Україні, вигравши з рахунком 5:0. "Приборкувачі" набрали 13 очок і достроково гарантували собі перше місце в групі.

"Українські отамани" з 9 очками залишилися на другому місці в групі, на третій сходинці йдуть "Китайські дракони" (7 очок), на четвертій - "Турецькі завойовники" (4 очки).

"Отамани" свій заключний поєдинок групового етапу проведуть 2 квітня в Туреччині. Сьогодні, 1 квітня, відбудеться поєдинок "Приборкувачів" і "Драконів". Якщо китайці програють, то для українських боксерів зустріч 2 квітня перетвориться на формальність - вони гарантовано вийдуть у наступний етап.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі