"Українські отамани" продовжать виступи у Всесвітній серії боксу

Поділитися
"Українські отамани" продовжать виступи у Всесвітній серії боксу Гайструк запевнив, що "Отамани" виступлять у шостому сезоні
Незважаючи на фінансові труднощі, українська команда візьме участь у шостому сезоні.

"Українські отамани" продовжать участь у Всесвітній серії боксу (WSB), незважаючи на заборгованості за минулий сезон і складну ситуацію в Україні. Про це заявив генеральний директор команди Дмитро Гайструк.

"Якщо "Отамани" відмовляться від участі, Україна втратить можливість бути представленою в одному з трьох Олімпійських кваліфікаційних турнірів (APB/WSB). Це неприпустимо. Я навіть не беру до уваги всі заслуги "Українських отаманів" у популяризації нашого виду спорту та залучення молоді до занять боксом. А для ФБУ це не менш пріоритетні завдання, ніж завоювання олімпійських ліцензій", - зазначив Гайструк.

Також Гайструк підтвердив інформацію про заборгованості за минулий сезон: "Заборгованості є. Перед легіонерами і нашими хлопцями, перед спортивним персоналом, менеджментом, підрядниками і так далі. Я, як директор команди, який хоче бачити всі борги клубу закритими, домагаюся від засновників клубу виконання зобов'язань. На цьому етапі у мене є надія, що віце-президент ФБУ Ігор Палиця виплатить свою частину внутрішньої заборгованості клубу до кінця поточного місяця".

Відзначимо, що старт "Українських отаманів" у новому сезоні WSB повинен був відбутися 15 січня. Однак на прохання ФБУ виїзну зустріч проти кубинської команди, що була запланована на цей день, перенесли на 31 березня. Таким чином, першу зустріч українці проведуть 30 січня. Вдома "Отамани" прийматимуть "Китайських драконів".

Нагадаємо, крім "Кубинських приборкувачів" та "Китайських драконів", суперниками української команди на груповому етапі будуть "Турецькі завойовники".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі