"Українські отамани" не виступлять у новому сезоні WSB

Поділитися
"Українські отамани" не виступлять у новому сезоні WSB Українська команда пропустить сезон © vk.com/ukraineatamanspro
У команди українських боксерів немає фінансових можливостей виступити на турнірі.

"Українські отамани" не виступлять у сьомому сезоні Всесвітньої серії боксу (WSB) через фінансові проблеми. Про це повідомив генеральний директор команди Дмитро Гайструк.

"Українські отамани" не візьмуть участь у сьомому сезоні Всесвітньої серії боксу. Ми тривалий час вели переговори з Міжнародною боксерською асоціацією та керівництвом WSB. У підсумку було прийнято рішення про припинення виступів клубу до надання гарантій покриття боргів, про які говорили і боксери, і тренери, і менеджмент ще з весни 2015-го року.

Нагадаю, що в результаті невиконання своїх зобов'язань з боку інвестора клубу, а саме першого віце-президента ФБУ Палиці Ігора Петровича, команда "Українські отамани" залишилася в надзвичайно складному становищі після закінчення п'ятого сезону Всесвітньої серії. Незважаючи на обіцянки з боку співвласника, ситуація не змінилася по сьогоднішній день і ніхто не отримав навіть частини зароблених коштів.

AIBA і WSB, розуміючи, що клуб "Українські отамани" є одним з кращих в світі за багатьма важливими показниками, дали попередню згоду підтримати проведення контрольних матчевих зустрічей у 2017-му році за участю нашої команди. Що стосується українських боксерів, то ми повинні дозволити їм представляти інші клуби серії WSB через драфт, який відбудеться 21 грудня поточного року", - сказав Гайструк.

Нагадаємо, в шостому сезоні "Українські отамани" вийшли в плей-офф, однак там програли майбутнім фіналістам - "Британським левовим серцям".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі