Українські легкоатлетки виграли три медалі на турнірі в Німеччині

Поділитися
Українські легкоатлетки виграли три медалі на турнірі в Німеччині Левченко виграла "золото" в стрибках у висоту © Sport Arena
Українки успішно виступили на черговому турнірі.

У Німеччині пройшли чергові легкоатлетичні змагання. Юлія Левченко перемогла у стрибках у висоту в Тюбінгені, показавши результат 1,92 метра. Українці на взяття цієї висоти знадобилося дві спроби, як і шведці Еріці Кінсі. Але на подолання висоти 1,90 метра шведці потрібно було три спроби, а Левченко впоралася за два. Ірина Геращенко з результатом 1,80 метрів посіла восьме місце.

Відразу дві українки потрапили на п'єдестал пошани у стрибках у довжину. Марина Бех посіла друге місце з результатом 6,47 метра, а Христина Гришутіна була третьою з стрибком на 6,40 метра. Першою стала канадка Кристабель Нетті з результатом 6,60 метра.

Нагадаємо, Юлія Левченко в минулому році завоювала "срібло" на чемпіонаті світу, "бронзу" чемпіонату Європи, "золото" молодіжного чемпіонату Європи і друге місце у фіналі Діамантової ліги.

Раніше повідомлялося про те, що Україна вперше в історії залишилася без медалей на чемпіонаті світу з легкої атлетики в приміщенні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі