Українські легкоатлети завоювали чотири "золота" на турнірі в Фінляндії

Поділитися
Українські легкоатлети завоювали чотири "золота" на турнірі в Фінляндії Українці завоювали сім медалей © ФЛАУ
Українці вдало виступили на турнірі з легкої атлетики.

Українські легкоатлети результативно з'їздили в Турку (Фінляндія) на міжнародний турнір "Paavo Nurmi Games" серії IAAF World Challenge.

Ганна Плотицина виграла забіг на 100 метрів з бар'єрами (13,08 секунди), залишивши позаду титуловану білоруску Аліну Талай (13,14). Третє місце у бельгійки Анни Загре (13,15).

Ольга Ляхова була найшвидшою в бігу на 800 метрів (2:01,50). Українка випередила полячку Софію Эннауі (2:02,02) і ефіопку Гудаф Тсегай (2:02,36)

Недавній призер зимового чемпіонату Європи Сергій Никифоров з результатом 7,73 метра виграв у секторі для стрибків у довжину. Українець лише на два сантиметри випередив фінна Крістіана Пуллі, а третє місце з результатом 7,69 метра зайняв Тайрон Сміт.

Марина Килипко в секторі для стрибків у висоту з результатом 4,41 метра на 15 сантиметрів випередила найближчу переслідувачку. Компанію українці на подіумі склали німкеня Анніка Ролофф і фінка Мінна Никканен (обидві – за 4,26 метра).

Ольга Саладуха (потрійний стрибок) з результатом 13,88 метра програла лише олімпійській чемпіонці Ріо Катрін Ібаргуен (13,97), а Оксана Окунєва, Юлія Левченко і Катерина Табашник (всі - з 1,88 метра) в секторі для стрибків у висоту поступилися лідеру сезону Марії Ласицкене. Окунєва за рахунок меншої кількості невдалих стрибків стала другою, Левченко і Табашник розділили "бронзу".

Раніше повідомлялося, що українська легкоатлетка Шумкіна дискваліфікована на три роки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі