Українські каратистки завоювали три медалі на турнірі в Нідерландах

Поділитися
Українські каратистки завоювали три медалі на турнірі в Нідерландах Українки здобули три "бронзи" © iSport.ua
Українці знову серед найкращих в світі в категорії куміте.

Збірна України з карате здобула три бронзові медалі на етапі Karate 1 Premier League, який проходив 16-18 березня в Роттердамі.

З медаллю в Україну повернеться талановита одеситка Анжеліка Терлюга, виступаюча у ваговій категорії до 55 кг, яка є лідером світового рейтингу.

В рамках своєї турнірної сітки українка перемогла суперниць з Македонії (1:0), Польщі (3:0) і Індонезії (8:0). У півфіналі лідер збірної поступилася туркені Тубі Якан (0:1), а у бронзовому фіналі перемогла эстонку Чи Лирисман (1:0).

Аніта Серьогіна у своїй категорії до 61 кг також стала третьою. Дівчина перемогла суперниць з Ірану (1:0) і Хорватії (3:0), а потім програла рішенням суддів туркені Мерві Чобан (0:0). У втішних сутичках українка здолала Джоан Орбон з США (2:0) і Мадіна Ательбаєву з Казахстану.

Третю "бронзу" для України виборола львів'янка Галина Мельник (до 68 кг). Українка в рамках змагань перемогла суперницю з Тайпея (4:0), а потім пройшла першого номера світового рейтингу, чемпіонку світу 2014 року Алізе Ажье з Франції.

Потім у Мельник були перемога над Мариною Ракович з Чорногорії (1:0) і поразка при рівному рахунку 2:2 від Мирослави Копунової зі Словаччини. У втішних сутичках Мельник перемогла Моніку Стефановскую з Македонії (3:0) і Мелісу Братичи з Канади.

Зазначимо, що на першому етапі Серії А, що пройшов у мексиканській Гвадалахарі українські каратисти завоювали два "золота" та дві "бронзи", а на другому в Зальцбурзі завоювали одну золоту медаль і дві бронзові.

Нагадаємо, що збірна України виграла шість медалей на минулорічному чемпіонаті Європи з карате.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі