Українські каратисти завоювали три медалі на престижному турнірі в Австрії

Поділитися
Українські каратисти завоювали три медалі на престижному турнірі в Австрії Українські каратисти завоювали "золото" і дві "бронзи" © facebook.com
Українська збірна знову показала свій високий рівень у куміте.

В австрійському Зальцбурзі на другому етапі Серії А представники збірної України з карате завоювали одну золоту медаль і дві бронзові. Про це повідомила прес-служба Української федерації карате.

Золотим медалістом у ваговій категорії до 84 кг став 19-річний киянин Андрій Торошанко. Для бронзового призера чемпіонату Європи успіх у Зальцбурзі став найбільшим за час своєї кар'єри. У півфіналі Андрій був сильнішим за серба Володимира Брежанчича (7:4), а у фіналі виграв рішенням суддів у японця Макото Койке (0:0).

У ваговій категорії до 67 кг бронзову медаль приніс Україні інший киянин – 22-річний Ігнат Пак. У півфіналі Пак програв узбекові Ікболжону Узакову (0:5), а в сутичці за "бронзу" здолав чилійця Ісраеля Сантану (4:4).

Також третє місце виборола одеситка Анастасія Степашко у ваговій категорії 68 кг. У півфіналі Степашко за рішенням суддів програла хорватці Лючії Лесяк (0:0). У бронзовому фіналі з таким же рахунком перемогла египтянку Айші Мохамед.

Зазначимо, що на першому етапі Серії А, що пройшов у мексиканській Гвадалахарі українці завоювали два "золота" та дві "бронзи".

Нагадаємо, що збірна України виграла шість медалей на минулорічному чемпіонаті Європи з карате.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі