Українські гімнастки завоювали "срібло" на Кубку світу у Болгарії

Поділитися
Українські гімнастки завоювали "срібло" на Кубку світу у Болгарії Українки отримали від суддів оцінку 18.000 © sportarena.com
У групових вправах підопічні Ірини Дерюгіної перевершили всіх, крім господарок.

На четвертому етапі Кубку світу з художньої гімнастики у болгарській Софії збірна України у складі Євгенії Гомон, Анастасії Возняк, Валерії Юзьвяк, Валерії Ханіній, Діани Мижерицкой і Дар'ї Кобець завоювала "срібло" в групових вправах у багатоборстві.

Українки займали друге місце після вправи з п'ятьма обручами і зуміли втримати його за результатами вправи з трьома м'ячами і двома скакалками.

Підопічні Ірини Дерюгіної отримали від суддів оцінку 18.000, а в сумі набрали 36.050. "Золото" багатоборства виграла команда Болгарії (36.550), "бронза" у Білорусі (31.750).

Також завершилися змагання в особистому багатоборстві. Учасниці виконали вправи з булавами та стрічкою, а українки Вікторія Мазур і Єва Мелещук до призової трійки не потрапили.

Раніше український гімнаст Верняєв виграв загальний залік Кубка світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі