Українські дзюдоїсти завоювали шість медалей на турнірі в Румунії

Поділитися
Українські дзюдоїсти завоювали шість медалей на турнірі в Румунії Українці вдало виступили на турнірі з дзюдо © XSport.ua
У категорії + 78 кг нагороди виграли відразу три українки.

Збірна України з дзюдо успішно виступила на першості European Judo Open 2017, завоювавши в Бухаресті повний комплект медалей.

У жінок головним успіхом стало "золото" у категорії + 78 кг, що підкорилося Галині Тарасовій. У фінальній сутичці українка іппоном здолала співвітчизницю Василину Кириченко. "Бронзу" у цій вазі взяла ще одна дзюдоїстка з України Анастасія Сапсай.

У чоловіків чемпіоном у ваговій категорії 66 кг зі збірної України став Геворг Хачатрян, який у фіналі розібрався з іспанцем Альберто Гайтеро. Ще дві "бронзи" українці взяли у двох категоріях: до 100 кг третє місце у Андрія Савицького, а понад 100 кг - у Андрія Колесника.

Ці успіхи дозволили збірній України посісти друге місце в загальнокомандному заліку, поступившись лише Франції, у якої 4 "золота", 2 "срібла" і 3 "бронзи".

Раніше українські дзюдоїсти виграли чемпіонат Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі