Українські борці здобули сім медалей на престижному турнірі в Болгарії

Поділитися
Українські борці здобули сім медалей на престижному турнірі в Болгарії Українці вдало виступили в Болгарії © iSport.ua
На змаганнях виступили представники вільної та греко-римської боротьби.

У Болгарії пройшов престижний Міжнародний турнір "Дан Колов - Микола Петров", на якому українські борці завоювали сім медалей.

Так, у вільній боротьбі "срібло" завоював Василь Шуптар, бронзові нагороди виграли Василь Михайлов у вазі 74 кг, Гор Оганесян у вазі 65 кг, Муразі Мчедлідзе (97 кг) та Олександр Чаклунський (125 кг).

Борці греко-римського стилю також були серед найкращих, спочатку бронзову нагороду виборов Андрій Антонюк у вазі 83 кг, а в останній день у фінал вийшов Денис Дем'янов (67 кг) і завоював срібну нагороду.

Нагадаємо, українські борці не виступлять на чемпіонаті Європи в російському Каспійську через рішення України бойкотувати змагання в Росії.

Відзначимо, що в березні українські борці Жан Беленюк (греко-римський стиль) і Юлія Ткач (вільний стиль) в складі команди AKS Madej стали чемпіонами польської борцівської ліги PWPW KLZ.

Раніше повідомлялося про те, що СК "Базальтова скеля" привіз три медалі з міжнародного турніру з греко-римської боротьби.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі