Українська збірна завершила "Ігри нескорених" ще трьома медалями

Відео
Поділитися
Українська збірна завершила "Ігри нескорених" ще трьома медалями Українська збірна має сім золотих, десять срібних та три бронзові медалі © Invictus Games: Team Ukraine/Facebook
В останніх змаганнях, що мають відбутися у суботу, українці участі не беруть.

Учасники української збірної Invictus Games ("Ігри нескорених") у Сіднеї сьогодні завершили змагання ще трьома медалями. "Золото" у забігу на 400 метрів у категорії IT7 здобув Василь Омельченко, який також отримав срібну медаль зі стрибків у довжину у категорії men's IJ5. Тим часом Олександр Бєлобоков також виборов "срібло" у штовханні ядра в категорії IF4, повідомляється на сторінці команди у Facebook.

В останніх змаганнях, що мають відбутися у суботу, 27 жовтня, українці участі не беруть. Цього дня також відбудеться церемонія закриття змагань. Таким чином, українська збірна на "Іграх-2018" має сім золотих, десять срібних та три бронзові медалі, повідомляє "Радіо Свобода".

Читайте також: Україна отримала ще три "золота" на "Іграх нескорених" у Сіднеї

Нагадаємо, що "Ігри нескорених-2018" стартували в австралійському Сіднеї у суботу, 20 жовтня. Цьогоріч у міжнародних змаганнях беруть участь 18 країн, зокрема збірна України у складі 15 осіб.

За підсумками змагань "Ігри нескорених-2017" збірна України здобула 14 медалей (вісім золотих, чотири срібних і дві бронзових). Найрезультативнішим спортсменом української збірної став Павло Будаєвський, який виборов чотири золоті медалі у плаванні.

Довідка ZN.UA
Invictus Games – міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців, які були поранені, травмовані або отримали захворювання, перебуваючи з обов'язку служби в зоні бойових дій. Ідея проведення змагань належить принцу Уельському Гарі, який служив в армії і брав участь у миротворчій операції в Афганістані. Перші міжнародні "Ігри нескорених" відбулися у 2014 році.

Докладніше читайте у матеріалі Оксани Онищенко "Ігри незламних" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі