Українська олімпійська чемпіонка Гуцу звинуватила білоруського гімнаста Щербо у зґвалтуванні

Поділитися
Українська олімпійська чемпіонка Гуцу звинуватила білоруського гімнаста Щербо у зґвалтуванні Гуцу розповіла про ситуацію, яка сталася в Штутгарті © championat.com
Українська спортсменка зробила заяву.

Дворазова олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики українка Тетяна Гуцу звинуватила білоруського гімнаста Віталія Щербо в згвалтуванні.

"Я набралася сміливості через 27 років. Тетяна Торопова, яку я вважала своєю подругою і товаришем по збірній СРСР, спасибі тобі, що ти не набралася хоробрості, коли мені потрібно було, щоб ти постояла за мене і поборолася за права жінок в такій жахливій ситуації. Ні значить ні. Ти була там і все чула, але нічого не зробила, щоб захистити мене.

Рустам Шаріпов, спасибі тобі, що ти був чудовим товаришем свого друга і не захистив мене, коли мені було 15 років. Той, хто зґвалтував мене в Штутгарті в 1991 році, – це Віталій Щербо. Монстр, який тримав мене в моїй в'язниці і через якого я боялася так багато років. Я знаю, що ти спробуєш захистити себе. Але мої докази набагато переконливіше твоїх слів. Тепер я сильна як ніколи. Ти більше не зможеш мене зламати. Це моя історія Попелюшки. Я пережила це, і буду підтримувати кожного, хто боїться висловитися. Я постараюся бути впевненою у своїх силах", - написала Гуцу на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, Гуцу в 16 років стала дворазовою олімпійською чемпіонкою на Іграх в Барселоні в 1992 році. У тому ж році в складі збірної України вона завоювала три золоті медалі на чемпіонаті Європи.

Щербо на тій же Олімпіаді завоював золото у всіх шести дисциплінах спортивної гімнастики. В даний час і Гуцу, і Щербо живуть в США.

Нагадаємо, у квітні український гімнаст Олег Верняєв завоював "золото" чемпіонату Європи у багатоборстві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі