Українська молодіжка може зустрітися з фіналістами Євро-2013

Поділитися
Українська молодіжка може зустрітися з фіналістами Євро-2013 На шляху до Євро-2015 українці можуть зустрітися з Іспанією та Італією
Після того як українська олодежная збірна подолала груповий етап відбіркового турніру Євро-2015 і вийшла в плей-офф, її чекають не менші випробування.

Молодіжна збірна України у плей-офф відбірного турніру Євро-2015 може зустрітися з фіналістами минулої першості Італією та Іспанією.

Про це стало відомо після завершення групового турніру відбірної кампанії 9 вересня. Українці виявилися кращої збірної, серед тих, що посіли другі місця у своїх групах. Однак на превеликий жаль, подопеные Сергія Ковальця не потрапили в список "сіяних" команд, тому швидше за все отримають в суперники по плей-офф сильного опонента.

Нагадаємо, що на Євро-2013, який пройшов в Ізраїлі, у фіналі зустрілися Італія та Іспанія. Золоті медалі першості в підсумку здобули іспанці, які обіграли "скуадру адзурру" 4:2.

Повністю список учасників плей-офф виглядає наступним чином: "сіяні" - збірні Іспанії, Італії, Англії, Франції, Німеччини, Португалії і Данії; "несіяні" - Україна, Нідерланди, Швеція, Сербія, Словаччина, Хорватія, Ісландія.

Нагадаємо, що на молодіжному Євро-2015 зіграє 8 збірних. Господарка чемпіонату - Чехія - вже отримала перепустку на турнір, а ще сім команд визначаться після матчів плей-офф, які відбудуться 8 і 14 жовтня. Жеребкування пройде в Ньоні 12 вересня о 15:00. Сам чемпіонат відбудеться з 17 по 30 червня 2015 року.

Раніше повідомлялося, що молодіжна збірна України не візьме участь у турнірі збірних Кубку Співдружності, який проходить кожної зими в Санкт-Петербурзі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі