Українська біатлоністка Джима вирішила відновити кар'єру

Поділитися
Українська біатлоністка Джима вирішила відновити кар'єру Джима продовжить виступати за збірну України © biathlon.com.ua
Юлія буде виступати за Україну, але при цьому тренуватися в Словенії.

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак повідомив про те, що Юлія Джима продовжить кар'єру у складі збірної України, але до сезону вона буде готуватися під керівництвом Уроша Велепеца у складі збірної Словенії. Після переговорів з президентом Володимиром Брынзаком українка вирішила не завершувати кар'єру.

"З моменту закінчення сезону і до сьогоднішнього дня ми провели чимало бесід з Джимою, під час яких я намагався переконати Юлю в тому, що завершувати зараз кар'єру дуже рано, і що вона вийшла на той рівень, який дозволяє досягти ще багато чого в біатлоні.

І я дуже радий, що ми знайшли спільну мову і що Юля продовжить захищати честь України на змаганнях найвищого рівня. Вважаю, що в наступному олімпійському циклі Джима буде лідером збірної і разом ми зможемо створити боєздатну команду з прицілом на Пекін-2022.

Ми прийшли до єдиної думки в питанні передсезонної підготовки з метою зробити її максимально ефективною: оскільки Джимі підійшла методика тренувань Уроша Велепеца, який вивів її на новий якісний рівень результатів, і спортсменка довіряє цьому тренеру, ми домовилися з самим Урошем і зі словенською федерацією про те, що підготовчу роботу Юля буде проходити в складі словенської збірної", - повідомив Бринзак.

Нагадаємо, в березні Юлія Джима повідомила про те, що, швидше за все, вона не вийде на старт у наступного сезону.

Минулий сезон можна назвати одним з найкращих в кар'єрі Юлії - вона тричі піднімалася на подіум на етапах Кубка світу (дві "бронзи" на етапі в Естерсунді і одна - в Холменколлені). При цьому на Олімпіади-2018 українка виступила лише в індивідуальній гонці і стала в ній 20-ю.

Найвищим досягненням у кар'єрі Юлії Джими є золота медаль Ігор в Сочі-2014.

Раніше повідомлялося про те, що Юлія Джима заробила за сезон найбільші призові серед українських біатлоністів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі